The integrator project in a higher course in Gastronomy using Information and Communication Technologies
DOI:
https://doi.org/10.70051/mangt.v3i1.58010Keywords:
Gastronomy, Open and Distance Learning (ODL), Integrator Project, Information and Communication Technologies (ICTs), PandemicAbstract
This study seeks to analyze the proposals of Integrator Project in a college course of Culinary Arts, as an active methodology that stimulates the development of teamwork by the students. As it is an open and distance learning (ODL), encouraging interdisciplinarity among students during the course is always a necessity. Each Integrator Project was planned seeking to make academics carry outvisits, research and practical activities outside the academic environment, however, due to the COVID-19 pandemic, it was necessary to make even greater use of Information and Communication Technologies (ICTs) so that the activities could be developed by the academics during the course.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2023 Lucas Fabricio de Souza Firmino
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Autores que publicam nesta revista concordam com os seguintes termos:
- Autores mantém os direitos autorais e concedem à revista o direito de primeira publicação, com o trabalho simultaneamente licenciado sob a Licença Creative Commons Attribution que permite o compartilhamento do trabalho com reconhecimento da autoria e publicação inicial nesta revista.
- Autores têm autorização para assumir contratos adicionais separadamente, para distribuição não-exclusiva da versão do trabalho publicada nesta revista (ex.: publicar em repositório institucional ou como capítulo de livro), com reconhecimento de autoria e publicação inicial nesta revista.
- Autores têm permissão e são estimulados a publicar e distribuir seu trabalho online (ex.: em repositórios institucionais ou na sua página pessoal) a qualquer ponto antes ou durante o processo editorial, já que isso pode gerar alterações produtivas, bem como aumentar o impacto e a citação do trabalho publicado (Veja O Efeito do Acesso Livre).